Kövess minket
Facebook Logo
index background
logo

Novalja - Zrce Beach

Tudjuk, hogy mindenkit leginkább a felejthetetlen partik érdekelnek, de azért nem árt néhány dolgot tudni a szigetről, ahol a nyarad legjobb hetét fogod tölteni!😉

  • Novalja és Zrce Beach a horvátországi Pag szigetén található, ami egyike Horvátország legszebb és legkülönlegesebb szigeteinek.
  • Megközelítése is külön élményként szolgál, hiszen akár a tengert átszelő kompal vagy a tengert átívelő hídon keresztül is eljuthatunk a szigetre.
  • Novalja a fantasztikus éjszakai élet mellett gazdag túrisztikai kínálattal is várja az odautazókat. 
  • A sziget gasztronómiai szempontból is ígértes. Olyan ínyencségekkel találkozhatunk, mint a  különböző sajtok, a bárányhús, a makaróni, a krémsajtos rétes, a különböző halételek és tengeri herkentyűk, valamint a hagyományos helyi édességek, mint a hrostule és a frite.
  • Zrce Beach egy igazi party-zóna! Nem csak átvitt értelemben, ugyanis Horvátország egész területén csendrendelet van éjfél után, ezért a kormány kifejezett "buli zónákat" alakított ki, ahol aztán hajnalig, akár másnap reggelig mehet a féktelen bulizás!
  • Ha nagyon melegünk lenne, nemcsak úszni lehet, rengeteg különböző sportaktivitás és extrém program (mint például wakeboard) közül válogathatunk.
  • Napközben pedig nem csak a klubokban élvezhetjük a napsütést és a kellemes zenéket, hanem hajókon is, ahol a legjobb boatpartyk várnak benneteket!

Szórakozóhelyeklogo

15 éves

tapasztalat

250 000

elégedett ügyfél

Átfogó

partnerhálózat Európában

Flexibilis

fizetési kondíciók

Igényre

szabott utazások

FESTIVAL TRAVEL INTERNATIONAL KFT.

1095 Budapest, Soroksári út 48.

Nyitva: H-Cs 9:00-17:00 / MO-THUR 9:00-17:00

Telefon: +36 70 339 6339

E-mail: info@festivaltravel.hu

Engedélyszám: U-001407

A Festival Travel a Sziget Zrt. és a Meex Group része.

logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
Készítette az alphapro.hu