Kövess minket
Facebook Logo
index background
logo

Incentive utazások cégeknek

Mert egy csapat vagytok!

Mi az incentive utazás és miért éri meg?

Szerinted mi a közös tulajdonsága a legjobban teljesítő cégeknek?

Felismerik alkalmazottaik értékeit és mindig próbálnak kreatív juttatási rendszert kitalálni, hogy fenntartsák motiváltsáfukat, ezzel együtt pedig a produktivitást! A nem pénzbeli jutattatások közé tartozik az utazás is. Mi megmutatjuk miért éri meg ez a juttatási forma és milyen hatással lehet a cég teljesítményére és a munkavállalói elkötelezettség növelésére különösen a sales és support területeken dolgozók esetében).

A nem pénzbeli juttatások hatása

1. Hatékonyabb a célok elérésében

Az Incentive Magazine kutatása szerint azon cégeknek a hatékonysága, akik jól kidolgozott jutalmazó rendszert alkalmaztak átlagosan 44-48%-os termelékenységnövekedést értek el.

2. Emlékezetesebb

A pénzbeli juttatásokat sokszor a fizetés részeként tekintik és nem hagy maradandó élményt. Míg a nem pénzbeli juttatások olyan emlékezetes pillanatokat hagynak az alkalmazottakban, ami által pozitív élményeik lesznek a jutalmazásról és a befektetett munka megtérüléséről akár hónapokkal, évekkel később is.

3. Sokkal személyebb

A pénzen nem kell sokat gondokodni, míg például egy utazást sokkal személyesebb jutalomnak élik meg, nem is beszélve a törődés érzetéről. Továbbá sokkal konkrétabb cél lebeg az alkalmazottak szeme előtt arról nem is beszélve, hogy versenyre ösztönöz, ami még izgalmasabbá teszi a jutalmat.

col2 pic

Az utazás, mint ösztönzés számokban

Kutatási eredmények: Intentive Research Foundation, Business Insider, Ibid, Incentive Travel Council, Site International Foundation

Nem csalás, nem ámítás, az utazásnak, mint ösztönzőnek valóban kimutatható hatása van a cég teljesítményére és annak munkavállalóira.

Egy jó utazási incentive akár 18%-kal növelheti a termelékenységet, emellett az is tény, hogy az alkalmazottak 95%-a választaná a pénzbeli juttatás helyett. A hatékonyság nagyban függ a motiváltságtól és az elköteleződéstől is, ezért nem árt megemlíteni, hogy 72%-a azoknak az alkalmazottaknak, akik jutalmát utazásban kapta, nagyobb elköteleződést mutatnak a cég felé. Személyesebb, emlékezetesebb jutalmat kapnak, amire a kéősbbiekben is szívesen emlékeznek vissza, ráadásul értékben is nagyobbnak érződik egy utazás. Az egyén mellett fontos, hogy növeli a csapat morált, hiszen izgatottsággal tölti el az embereket a versengés, ami az idő előrehaladtával csak nő.

Ha amiatt aggódsz, hogy nem térül meg az utazás, akkor érdemes megnézni az Incentive Research Foundation kutatását, miszerint 112%-os a megtérülési faktor, emellett sokkal hatékonysabb módja a célzott értékesítés vagy specifikus termékeladások ösztönzésének.

Big Tile Alt

Termelékenység fokozása

Akár 18%-kal

Miért éri meg ez neked?


Hogy tudsz ajánlatot kérni?

Az alábbi linkre kattintva vagy az info@festivaltravel.hu e-mail címen tudsz ajánlatot kérni.

Mire? Szinte bármire, ami érdekli a csapatodat. Ide értve bármilyen úti célt, illetve programot.

Mire van szükségünk?

  • mikor utaznátok
  • hova utaznátok
  • mennyien mennétek
  • milyen igényeitek vannak program és egyéb kapcsán
col2 pic

logo

15 éves

tapasztalat

250 000

elégedett ügyfél

Átfogó

partnerhálózat Európában

Flexibilis

fizetési kondíciók

Igényre

szabott utazások

FESTIVAL TRAVEL INTERNATIONAL KFT.

1055 Budapest, Szent István körút 29.

Nyitva: H-P 9:00-17:00 / MO-FRI 9:00-17:00

Telefon: +36 70 339 6339

E-mail: info@festivaltravel.hu

Engedélyszám: U-001407

A Festival Travel a Sziget Zrt. és a Meex Group része.

logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
Készítette az alphapro.hu