VIBE Festival
VIBE Festival
2024. Július 4-7. Között szervezik a nyár legtöbb erdélyi magyar fiatalját megmozgató eseményét a marosvásárhelyi VIBE Fesztivál hatodik kiadását. A legjobb magyarországi és edélyi előadókkal, nemzetközi világsztárokkal és alegszínesebb fresztiválprogramokkal jelentkeznek!
Youtube video:

A Vibe Fesztivál Marosvásárhelyen, Erdélyben kerül megrendezésre és az egyik legnépszerűbb kulturális esemény a régióban. Az esemény 2016-ban indult útjára, és azóta a helyi és nemzetközi zenei és művészeti színtér egyik kiemelkedő eseményévé vált. A fesztivál híres a sokszínű zenei programjairól, amelyek közé tartozik az alternatív zene, a rock, a pop és a hiphop is. Emellett a Vibe Fesztivál helyet biztosít a fiatal tehetségeknek és helyi művészeknek is. Az eseményt rendszeresen elismerik a kiváló szervezésért és a kifogástalan atmoszféráért, és hozzájárul a város kulturális életének gazdagításához. 

Idei fellépők: Jason Derulo, Fedde Le Grand, Sigala, Sigma, Traumer, Alan Fitzpatrick, Dubfire, Ajsa Luna, Bagossy Brothers Company, Beton.Hofi, BSW, ByeAlex és a Slepp, Dzsúdló, Halott Pénz, Hundred Sins, Ivan & The Parazol, KKevin, Lil Frakk, Manuel, Parno Graszt, Pogány Induló, Sisi, T. Danny, Valmar.