Síelés

Miért síelj a Festival Travel-el?

Útjaink nem csak egy átlagos síeléssel, hanem életreszóló élményekkel is gazdagítják a teled! Páratlan helyszíneinken ugyan is olyan síútakat szervezünk, melyeken különböző közösségépítő programokon szórakozhatsz, koncertekre járhatsz, bor- és sajtkóstolókon vehetsz részt, és még sorolhatnánk! Emellett azok is megtalálhatják számukra az ideális utat, akik családjukkal pihennének, vagy egy wellness-ben pihennék ki az év fáradalmait! Olvass tovább, és válaszd ki a számodra ideális utazást!

Aktuális desztinációink:

  • Franciaország (Les Deux Alpes, Les Orres, 3 Völgy)
  • Bosznia Hercegovina (Jahorina)

Ha nem találnád meg a számodra megfelelőt, egyedi síutakért írj nekünk az info@festivaltravel.hu címre!

Mert a Festival Travel-nél élményekben utazunk!

Rendezvényeink
Snowattack
Snowattack
Winterbreak
Winterbreak
Síelés Val Thorensben
Síelés Val Thorensben
Winter closing
Winter closing
Prémium#1 Ski Resort 2023HaladóknakWellnessNagy társaságoknak
Prémium#1 Ski Resort 2023HaladóknakWellnessNagy társaságoknak
VAL THORENS (FR)

A 3 Völgy páratlan tulajdonságainak köszönhetően itt a világ leghosszabb, 600 km-es egybefüggő sípályáján síelhetsz, amely 2023-ban elnyerte a világ legjobb síparadicsomának járó díjat!

Dátum: 2024.01.27 – 02.04; 2024.03.16.-23.

Kiknek ajánljuk?

A prémium lokációk kedvelőinek, akik akár családjukkal, akár barátaikkal síelnének a télen. 247 km-es kék pályarendszerével kezdőknek is ideális, amellett, hogy itt a síelni nem tudók sem unatkozhatnak! A 3 Völgyben kiváló bowling- és sportbárokat, illetve wellness-, és sportközpontokat fedezhetnek fel az ide látogatók. Ez mind amellett, hogy akik a síelés-snowboardozás élményéért utaznak, azok itt a lehető legjobbat kapják.

Az Apres-ski partyk szerelmeseinek is ideális lokáció, Európa szerte híres daytime & esti rendezvényeivel. A 3 Völgyben mindig találhatsz valami izgalmasat!

MegfizethetőKezdőknekHóbiztosFreerideÉjszakai életSport
MegfizethetőKezdőknekHóbiztosFreerideÉjszakai életSport
SNOWATTACK WINTER CLOSING / JAHORINA (BA)

Ha egy hóbiztos sípályára vágysz még tavasz elején is, Jahorina számodra a tökéletes választás! Sőt, Bosznia árai gyakran még Ausztriánál is sokkal kedvezőbbek!

Dátum: 2024.03.13.-17.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik a lehető legmegfizethetőbb megoldást keresik amellett, hogy minőségi terepen síelhessenek! Folyamatos felújításainak köszönhetően Jahorina vetekszik a kisebb francia pályákkal! Ideális azoknak, akik a sport szeretete miatt utaznának, de azoknak is, akik az egész napos sport után felfedeznék az éjszakai életet a közeli Szarajevóban is! Itt márciusban is hóbiztos sípályákon síelhetsz, ráadásul a régi olimpiai sípályákon! Lankás pályái miatt, akár kezdőknek is ideális!

FiataloknakPartyÉlmény síelésKezdőknekProfi síelőknekPrémium szállásGasztroKülföldi fellépő
FiataloknakPartyÉlmény síelésKezdőknekProfi síelőknekPrémium szállásGasztroKülföldi fellépő
SNOWATTACK / LES 2 ALPES (FR)

Tarts velünk 2024 januárjában a tél legnagyobb sí-, snowboard- és zenei fesztiváljára a Snowattackre, melynek otthonául a Francia Alpok csodálatos városkája, Les Deux Alpes szolgál.

Dátum: 2024. Január 20 - 27.

Kiknek ajánljuk?

A tél szerelmeseinek, akiknek nem áll meg a fesztiválszezon a nyár végével. Síelési szinttől függetlenül bárki jól érezheti magát Les Deux Alpes pályáin, változatosságuknak és felszereltségüknek köszönhetően, sőt, itt Európa legmagasabb gleccserén síelhetsz!

14 különböző szállástípusával a prémiumtól a megfizethető apartmanokig mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt!

LES 2 ALPES (FR)

Ha meggyőztek Les Deux Alpes Európa szerte híres pályái és adottságai, de a Snowattack fesztiválhangulatát idén kihagynád, válaszd januári Last Minute síelésünket!

Dátum: 2024. Január 20 - 27.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik nem ijednek meg a komplex pályáktól, azonban az idei síelésük központjába nem a bulizást helyeznék. A csomagáraink tartalmazzák a buszos utazás árát, így azoknak is ideális, akik nem tennék meg saját autóval a Franciaországba vezető utat. Akár kisebb, akár nagyobb társaságoknak ideálisak lehetnek 4 vagy 6 fős csomagjaink. 

Kattintsatok, és válogassatok 2 különböző csomagunk és 3 szállástípusunk közül!

EgyetemistáknakMegfizethetőKözösségépítőKezdőknekSportNagy társaságoknak
EgyetemistáknakMegfizethetőKözösségépítőKezdőknekSportNagy társaságoknak
WINTERBREAK / LES ORRES (FR)

Ha egy olyan téli élményre vágysz, amit évekig fogsz emlegetni az egyetemi éveid mesélése közben, akkor számodra kihagyhatatlan az EFOTT Winterbreak Les Orres-ban!

Dátum: 2024 Január 27. - Február 03.

Kiknek ajánljuk?

Egyetemistáknak és baráti társaságoknak akik emlékezetessé tennék a félévzárást. Les Orres a 100 km hosszú pályarendszerével, amelyet a kezdő és profi síelők számára is maximálisan élvezhető.
Ha az egy hetes tábor során a síelés és snowbordozás mellett alternatív kikapcsolódásra vágysz, akkor nappali és esti programjaink tökéletes lehetőséget biztosítanak erre!